Aktivitetet e Kryeimamit

Vizita e kryeimamit Sabri ef. Bajgora ne Decan

         Sot isha per vizite ne Decan. Se pari mora pjese ne nje Konference shkencore te organizuar nga Lidhja e historianeve te Kosoves me temen: "Shkaterrimi i xhamive te Deçanit dhe Junikut gjate viteve 1998-99", ndersa per namazin e Xhumase vizitova xhamine e Isniqit, dhe mbajta hytben me temen: "Pergjegjesia e njeriut ne kete bote dhe respekti e dashuria e muslimaneve ne mes vete". Allahu i shlerblefte Isniqasit per pritjen e vecanerisht dy miqte e mi: Imamin Naser Tolaj dhe kusheririn e nderuar Mr. Shkodran Imeraj, i cili organizoi pjesemarrjem tone ne Konference dhe ishte se bashku me hoxhen iniciator per viziten e Isniqit. Allahu i shperblefte!

Kryesia e BIRK - ut

Bislame.net

Dituria Islame

Tanzil.net

Online

Kemi 7 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kalendari

الأربعاء 3 جمادى الأولى 1443
E mërkurë Jumada al-Ula 3 1443
E mërkurë Dhjetor 08 2021

Koloset e tefsirit

IMAGE Shihabud-din Mahmud el Alusi (1217 h.-1270 h)
E mërkurë, 09 Dhjetor 2015
Shihabud-din Mahmud el Alusi (1217 h.-1270 h) dhe tefsiri i tij  “RUHUL MEANI FI TEFSIRIL KUR’ANI-L ADHIM VE-S-SEB’IL METHANI”    ... Read More...
IMAGE Muhammed Reshid Rida
E mërkurë, 09 Dhjetor 2015
Muhammed Reshid Rida dhe tefsiri i tij TEFSIRUL KUR’ANIL HAKIM i njohur si “TEFSIRU-L-MENAR”   Muhammed Reshid Ridaja i takon plejadës së... Read More...
IMAGE Kadi el Bejdaviu
E mërkurë, 09 Dhjetor 2015
Kadi el Bejdaviu dhe tefsiri i tij “ENVARU-T-TENZILI VE ESRARU-T-TE'VILI”   Biografia e tij Emri i tij i plotë është Abdullah ibn Umer ibn... Read More...

Sabri Bajgora -Hytbeja e Kurban-Bajramit 2011